Skip to content
Politică

Disperarea lui Dragnea: momentele de panică ale liderului PSD și excluderea lui Negoiță

lugojinfo.ro

PSnews.ro vă prezintă, în cele ce urmează, cele mai recente informații din culisele întâlnirii de duminică a social-democraților.

Liviu Dragnea fuge de explicații

Amintim că PSD-iștii s-au întâlnit duminică după-amiază în Comitetul Executiv al partidului, în cadrul căruia au fost dezbătute mai multe teme. Potrivit surselor nostre, Liviu Dragnea a început ședința cu o discuție pe chestiuni organizatorice, a continuat cu o discuție fugitivă pe tema bugetului și a supărării primarilor și…când a venit vorba să discute despre plecările din PSD din ultima perioadă, Liviu Dragnea a preferat să încheie ședința.

Sursele noastre mai susțin că singurul comentariu făcut de către șeful social-democraților, cu privire la cei care au părăsit ”barca roșie”, a fost acela că cei care au plecat ”sunt securiști” și ”fac parte din masonerie”. Totodată, sursele noastre ne-au dezvăluit că în ultima perioadă este greu să te înțelegi cu Liviu Dragnea, șeful PSD având din ce în ce mai des excese de furie din cauza tot mai multor plecări din partid.

Negoiță, dorit afară din Asociaţia Municipiilor din România

De altfel, sursele noastre ne-au dezvăluit că în cadrul CEX-ului, a avut loc o discuție aprinsă cu privire la soarta lui Robert Negoiță. Concret: Marian Oprișan a cerut excluderea edilului din Asociaţia Municipiilor din România.

Amintim că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat duminică, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD că i-ar sfătui parlamentarii social-democraţi de Bucureşti să nu voteze proiectul de buget în forma actuală.

“Aş sfătui toţi parlamentarii să stea de vorbă cu primarii în teritoriu, adică cu acei colegi în administraţie şi în politică, în general, cu care mergeau pe stradă şi i-au susţinut să ajungă în Parlament şi să îi întrebe dacă pot supravieţui cu această formă de buget”, a spus Negoiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *