Skip to content
Politică

Distrigaz, despre groapa în care a murit poliţistul

Semnalizarea locului unde s-a produs accidentul de motocicletă, în care și-a pierdut viața polițistul din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, a fost realizată conform dispozițiilor legale în vigoare, cu bariere de protecție, panouri de semnalizare/presemnalizare, semne de circulație, balize cu lumină intermitentă și bandă galbenă de avertizare, precizează reprezentanții companiei Distrigaz Sud Rețele, într-o declarație transmis la solicitarea agerpres.ro.

În zona străzii Șerban Vodă, intersecție cu Calea Plevnei, în data de 20 octombrie, angajații firmei subcontractate de către Distrigaz Sud Rețele, SG General MPM Impex SRL, executau lucrări de excavație în vederea remedierii unui defect depistat pe rețeaua de distribuție a gazelor naturale. La momentul producerii accidentului, la fața locului, erau prezenți angajații firmei subcontractate menționate care finalizau operațiunile prevăzute pentru ziua respectivă și urmau să-și încheie programul de lucru. Menționăm că semnalizarea șantierului este obligația firmei subcontractate și că aceasta a fost realizată conform dispozițiilor legale în vigoare: bariere de protecție, panouri de semnalizare/presemnalizare, semne de circulație, balize cu lumina intermitentă și banda galbenă de avertizare‘, afirmă reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.

Aceștia precizează că, în prezent, colaborează cu instituțiile abilitate pentru a le pune la dispoziție toate informațiile necesare solicitate pentru derularea anchetei în curs.

De asemenea, reprezentații distribuitorului de gaze subliniază că lucrările respective au fost anunțate atât către Primăria Municipiului București, cât și către Brigada de Poliție a Municipiului București. Lucrările au fost finalizate în data de 21 octombrie, conform ‘Avizului de intervenție în domeniul public’ emis de către Primăria Capitalei.

Totodată, compania precizează că, în cazul în care lucrările de remediere sunt de o mai mare complexitate, se poate solicita prelungirea termenului solicitat inițial pentru finalizarea lucrărilor respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *