Skip to content
Politică

Diversiunea ”ASASINATUL eșuat”. Cum vrea Dragnea să îngroape VIOLENȚELE din 10 august! EXCLUSIV

Money.ro

Un cunoscut istoric și politolog dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, dedesubturile diversiunii ”asasinatul eșuat”.

Este vorba despre scriitorul Stelian Tănase, ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

Divagarea atenției de la gravele violențe comise în Vinerea Neagră

”În primul rând, prostia asta cu așa-zisa tentativă de asasinat la adresa lui Dragnea este o diversiune de cea mai joasă speță. După cum observați, acum nimeni nu mai vorbește despre extrem de gravele violențe din Vinerea Neagră, ci despre fantasmagoria aceast cu tentativa de asasinat al celui mai mare PSD-ist al patriei. Se mai vorbește, de altfel, și despre petarda încercării de racolare a condamnatului în primă instanță Darius Vâlcov, care susține că l-ar fi ofertat… KGB, din exact aceleași rațiuni diversioniste. Scopul final este divagarea atenției publice de la reprimarea violentă a manifestației din 10 august.

Forțarea unui caraghios paralelism cu Kovesi

În al doilea rând, această diversiune ordinară vizează și forțarea unui paralelism ‹simbolic› cu fosta șefă a DNA: adică, dacă Laura Codruța Kovesi a fost spionată de Black Cube, de ce nu ar fi avut și cel mai mare PSD-ist al țării probleme mult mai grave? Adică, niște hitmani angajați de Soroș care să-l fi urmărit pentru a-l suprima?! SRI va trebui să iasă cu un punct de vedere oficial, fiindcă se ocupă de protecția tuturor înalților demnitari. Cred că serviciile secrete din NATO și UE se crăcănează de râs, la fel ca și marile cancelarii ale planetei.

S-a smintit Dragnea, ”individul fără inimă”?

În al treilea, mă întreb dacă nu cumva Dragnea s-a smintit cu totul. Eu m-am lămurit cu cine avem de-a face cu adevărat, încă din 10 august: cine a dat ordinul de a se interveni violent împotriva a peste 100.000 de români – în halul ăla: cu gaze non-stop, pulane, grenade și diversiuni josnice – nu are inimă și e în stare de comiterea celor mai mari nenorociri pentru a scăpa de spectrul pușcăriei. Ăsta-i Dragnea, să nu uitați! Este foarte posibil și ca Dragnea să nu creadă o iotă din toate câte a spus, fiindcă mesajul este transmis, în primul rând, electoratului captiv al PSD. De unde putem intui hemoragia care i-a cuprins pe votanții PSD, după gravele violențe din 10 august”, a declarat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *