Skip to content
Politică

„Divizează și mai mult România!” SRS dezvăluie implicațiile mutării ambasadei la Ierusalim EXCLUSIV

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a acordat vineri o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat informația făcută publică de liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit căruia sediul ambasadei se va muta din Tel Aviv în Ierusalim, în urma adoptării de către Executiv a unui memorandum.

CITIȚI ȘI Anunțul BOMBĂ făcut de Dragnea privind ambasada României în Israel

Amintim că președintele României, într-un comunicat de presă a anunțat că nu a fost informat sau consultat în prealabil în legătură cu acest demers.

CITIȚI ȘI Klaus Iohannis, intervenție FULGER după anunțul privind mutarea ambasadei la Ierusalim

În acest context, Roșca Stănescu a susținut că demersul făcut de guvernul României, fără consultarea președintelui Klaus Iohannis, ”nu este în regulă” și ”divizează și mai mult România”.

”În opinia mea, președintele trebuie consultat în orice chestiune de politică externă cât de cât semnificativă. Asta nu este bine că nu a fost informată instituția prezidențială. Trebuia informată, nu este în regulă ca înainte să iei o asemenea decizie să nu te consulți cu președintele care are atribuții în politica externă. Acest lucru mărește gradul de tensiune între instituțiile statului și divizează și mai mult România. Consecințele în plan interne ale neconsultării sunt rele”, a declarat Sorin Roșca Stănescu pentru PSnews.ro

1 comentariu la “„Divizează și mai mult România!” SRS dezvăluie implicațiile mutării ambasadei la Ierusalim EXCLUSIV

  1. Mai …nea SRS, fiind vorba de sas, daca s-a „bagat batu`” in gardu` evreilor & americanilor in …contra lu` KWJ, treaba-i totusi buna ! Oricum, ce era de divizat, s-a…divizat de muuuuuuult…!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *