Skip to content
Politică

Divizia unei faimoase televiziuni internaționale și-a încetat emisia în România

BBC Entertainment şi-a încetat emisia în România, luni seară, după ce, anul trecut, compania BBC Worldwide Channels a anunţat că această televiziune se va închide, din 2016, în Europa Centrală şi de Est.

BBC Worldwide Channels, compania prin care British Broadcasting Corporation (BBC) îşi desfăşoară operaţiunile comerciale la nivel internaţional, a anunţat anul trecut că BBC Entertainment se va închide în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, începând cu 1 ianuarie 2016.

Totuşi, în România, BBC Entertainment a continuat să funcţioneze şi după 1 ianuarie, încetându-şi emisia abia luni seară.

Reprezentanţii BBC au declarat că emisia nu a fost oprită pe 1 ianuarie, aşa cum fusese anunţat iniţial, ci pe 4 ianuarie, din cauza unor aspecte tehnice.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, în grila RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu din România, în funcţie de numărul de abonaţi, BBC Entertainment nu a fost înlocuită cu nicio altă televiziune. În schimb, în grilele RCS&RDS continuă să fie prezente BBC Earth şi BBC World News, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *