Skip to content
Sport

Divorț în familia Băsescu? Una dintre fiicele președintelui nu se mai înțelege deloc cu soțul

" "

Un divorţ iminent pluteşte în familia fostului Preşedinte: una dintre fiicele fostului șef al statului nu se mai înțelege deloc cu soțul ei.

Mai mult, o serie de apropiaţi ai cuplului pe care îl formează de mai mulți ani EBA și Syda susţin că sfârşitul e aproape.

" "
" "

 

Cei doi nu se mai înţeleg deloc, de mai multă vreme.

Elena şi Bogdan şi-au petrecut adolescenţa împreună, în sensul în care au avut un cerc comun de prieteni. Au avut o poveste lungă, ei flirtând cu ani înainte de a fi soţi. După o mega controversată relaţie cu Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc (mare duşman politic al lui Traian Băsescu), Elena l-a ales pe Bogdan, cu care s-a căsătorit pe 1 septembrie 2012. El, fiul unor afacerişti apropiaţi fostului partid prezidat de Traian Băsescu. O nuntă cu fast, la Snagov, păzită ca în filme, cu sute de invitați. Toată protipendada României de la acea vreme prezentă. Pe scurt nunta acelui an, ceea ce e şi normal, vorbim despre fiica Preşedintelui Statului la acel moment.

Din acest an, Elena a început o luptă acerbă cu kilogramele. Zilnic ore de sport la celebra sală Stejarii. Multe ore pe zi, înfometare ca în filme, operaţiune care nici ea nu a contribuit la o mare comuniune cu soţul. Certuri permanente, zilnice, nemulţumiri cu carul şi cuvinte aruncate. Ca să mai abată atenţia (lui Syda, cred prietenii) de la problema clară pe care o au, Elena a iscat şi un mare scandal zilele trecute în gaşca ei. Pe modelul să-l facă gelos

Elena şi Bogdan au ieşit de nenumărate ori cu fostul cuplu Radu Timiş Jr (moştenitorul imperiului CrisTim) – Giulia Dinu.

Elena şi Giulia au început să meargă la Stejarii la sală împreună. Au devenit prietene apropiate. Elena mergând zilnic acolo, pentru Giulia fiind simplu că locuia chiar în complexul de locuinţe Stejarii cu Radu, relaţia s-a strâns. Din neant, într-o zi foarte recent, Elena s-a certat cu Giulia:

“Elena i-a zis Giuliei că i-a scos vorbe în oraş că atunci când merge la Stejarii, după antrenament îl vizitează în apartamentul său pe Radu Timiş Jr. Giulia a rămas mască că nu a zis nimănui aşa ceva”. Elena a zis că ştie sigur, că gata, relaţia lor s-a terminat.

Timiş Jr, susţin apropiaţii, a fost şi el sunat de EBA şi ameninţat că s-a dat mare, că a avut ceva cu ea. Omul, susţin apropiaţii, este nevinovat: nu a existat nici o apropiere nepotrivită cu EBA, cu statutul ei de femeie căsătorită.

Lucrurile însă nu s-au oprit aici. Syda s-a supărat e creându-se o atmosferă de mare încordare. Un apropiat al cuplului susţine că totul e o regie. “Este modusul operandi tipic al Elenei. La ea se dau toţi, toată lumea o vrea, cu cât sunt unii mai apropiaţi, brusc, îi acuză, şi creează un mega tămbălău. E expertă în haos. A făcut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut că are fantasme. Pentru că povestea atât de convingător, încât nu aveai cum să nu crezi. De data asta, însă, eu cred că e o strategie să-l mai zăpăcească un pic pe Syda care are doar 4 consoane şi două vocale în minte: D I V O R Ţ”, informează cancan.ro.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *