Skip to content
Politică

DNA a clasat dosarul lui Gelu Diaconu: ”Numai o minte îmbibată de alcool putea gândi asa ceva despre mine!” EXCLUSIV

nineoclock.ro

Victorie uriașă pentru Gelu Diaconu – fost președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF): Direcţia Naţională Anticorupţie a decis clasarea dosarului în care acesta era acuzat de fapte de corupţie în legătură cheltuirea de fonduri europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă, pe motiv că fapta nu există.

În acest context, contactat joi de redacția de știri PSnews.ro, Gelu Diaconu a ținut să sublinieze că după această decizie, se va folosi de toate căile legale pentru ca ”fabricantii de dosare penale, ticalosi sau habarnisti, sa raspunda pentru faptele lor”.

“Sunt abia la inceputul unei batalii. Ma voi folosi de toate caile legale pentru ca fabricantii de dosare penale, ticalosi sau habarnisti, sa raspunda pentru faptele lor.
Toate zilele pe care le mai am de trait le voi dedica, cu precadere acestui scop.
Cum dracu Romania sa nu fie in ochii lumii civilizate o tara de hoti, cand seful fiscului este suspect de fraudare de fonduri europene!!!
Numai o minte bolnava sau imbibata de alcool putea gandi asa ceva despre mine. Dar…toate la timpul lor!”, a declarat Gelu Diaconu pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *