PSnews

Ultima Oră

DNA a pus-o sub urmărire penală pe polițista care negocia șpaga cu Bendei de la RDS

ziare.com

DNA a pus-o sub urmărire penală pe polițista judiciară care negocia șpaga cu Ioan Bendei de la RDS.

Direcția Națională Anticorupție a deschis dosar penal în cazul unui ofiţer de poliţie judiciară care lucrează în cadrul Direcţiei, după ce acesta a apărut într-o interceptare din care rezultă că a cerut instalarea unor telefoane portabile pentru ea şi pentru rudele sale din Craiova de la fostul administrator al companiei de cablu RCS-RDS Ion Bendei. De asemenea, ofiţerul, Teodosia Elena Iordachiţă, şi-a dat demisia joi.

„Ofiţerul de poliţie judiciară care a apărut în interceptările difuzate miercuri de o televiziune de ştiri şi-a încetat activitatea în cadrul DNA, la cerere, în decursul zilei de astăzi. Avem o cauză penală în lucru ce vizează aspectele apărute în spaţiul public”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.

Antena 3 a prezentat miercuri o serie de interceptări telefonice din care rezultă că Ioan Bendei, fost administrator al RCS-RDS, vorbeşte cu secretara sa şi îi cere mai multe telefoane pentru Teodosia Elena Iordachiţă, poliţist judiciar în cadrul DNA, discuţia având loc chiar în sediul Direcţiei.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi