Skip to content
Politică

DNA, anchetă de amploare în Satu-Mare. Ce documente au fost solicitate

DNA, anchetă de amploare în Satu-Mare. Ce documente au fost solicitate?

Mai precis, DNA a solicitat Clubului Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare toate documentele contabile din perioada 2007-2012 pentru a vedea cum s-au cheltuit banii, existând anumite suspiciuni, a anunțat vineri, primarul Dorel Coica, potrivit realitatea.net.

„Am avut o solicitare de la DNA pentru a preda toată documentația existenței Clubului Sportiv Municipal în 2007-2012, absolut tot, ce s-a dat la plată. Bineînțeles că cei de la CSM le-au dat acele documente, e normal să le dea, acum așteptăm să vedem ce se întâmplă. Au cerut de unde au venit banii pentru funcționarea Clubului Sportiv Municipal, când erau doar două secții, e vorba despre baschet și handbal, cum s-au cheltuit acei bani, ce deplasări au fost în străinătate, ce sponsorizări au fost și bineînțeles dacă au fost și alte venituri în afară de cele date în afara Consiliului Local și Primăriei”, a declarat Coica.

Potrivit primarului, există anumite suspiciuni că s-ar fi decontat anumite deplasări în străinătate în condiții ilegale.

„Există zvonuri că s-au făcut tot felul de deplasări care nu au fost deplasări, că au fost salarii foarte mari. Chiar m-am uitat și eu pe lista de plată și am văzut că o jucătoare de culoare avea aproape 6.000 de dolari pe lună și eu am rămas surprins. Au fost multe străine în perioada aceea, și pe mine m-a îngrijorat”, a precizat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *