Skip to content
" "
Politică

DNA cere condamnarea la închisoare cu executare pentru fostul primar Sorin Oprescu

Procesul fostului primar general Sorin Oprescu se aproapie de final, iar la termenul de luni, procurorul DNA a cerut condamnarea la o pedeapsă cu executare, scrie b1.ro.

Vă solicităm să aveți în vedere că nu a recunoscut infracțiunile. Cerem închisoare cu executare și lăsăm la aprecierea instanței limitele pedepsei”, a arătat procurorul în fața judecătorilor, conform ziare.com.

" "

În plus, procurorul a cerut și confiscarea unor bunuri deținute de Sorin Oprescu, în comun cu partenera sa, Adriana Nica.

Noi apreciem că nicio sumă de bani găsită în conturile Adrianei Nica nu a fost dovedită. Avea un salariu de circa 4.000 de lei, aproximativ 1.000 de euro pe lună. Inclusiv imobilul cumpărat în Herăstrău a fost cumpărat din mită„, a susținut procurorul.

Fostul primar al Capitalei este judecat în acest dosar, alături de alti 8 inculpați, pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

O decizie în acest caz ar trebui luată până la 1 iunie doarece magistratul care judecă dosarul, Iosefina Pârvu de la Tribunalul București, se pensionează la această dată.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *