Skip to content
Politică

DNA: Comisar-şef de poliţie, prins în flagrant cu şpaga. Ce îi ceruse unui denunţător

Un comisar-şef de poliţie a fost prins în flagrant, miercuri, de DNA, în timp ce lua mită. Ce îi ceruse poliţistul unui denunţător.

Potrivit unui comunicat emis, joi, de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii l-au reţinut pe Mirel-Mişu Mindinică, comisar-șef al Secției 11 Poliție din Sectorul 3, Bucureşti.

Potrivit documentului citat, „la data de 09 noiembrie 2015, inculpatul Mindinică Mirel-Mișu, în calitate de ofițer de poliție judiciară, a pretins un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi de la o persoană (martor denunțător) față de care se efectuau cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu astfel încât acesta din urmă să scape de răspundere penală. Întrucât nu avea banii necesari cumpărării acelor produse, martorul denunțător i-a înmânat inculpatului suma de 200 lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai remită 500 lei.

La data de 11 noiembrie 2015, inculpatul Mindinică Mirel-Mișu a primit de la martorul denunțător suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Inculpatului Mindinică Mirel-Mișu i s-au adus la cunoștință calitățile procesuale și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentat, la data de 12 noiembrie 2015, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *