Skip to content
Politică

DNA descinde în Bucureşti şi în 3 judeţe. SURSE Care sunt suspiciunile

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) descinde, joi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţele Constanța, Călărași și Caraș – Severin, efectuând cercetări „într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2015”, informează un comunicat al anchetatorilor.

„În cursul zilei de 01 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județele Constanța, Călărași și Caraș – Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, se mai arată în documentul citat.

Surse judiciare au declarat pentru PSnews.ro că este vorba despre suspiciuni de dare şi luare de mită în legătură cu organizarea Zilelor Oraşului Herculane de către viceprimarul Gore Domilescu. Suma vehiculată se ridică la 1.500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *