Skip to content
Politică

DNA face percheziţii la o primărie de lângă Bucureşti. Află care sunt suspiciunile

" "

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) face, marţi, percheziţii la o primărie de lângă Bucureşti. Află care sunt suspiciunile în acest dosar.

Potrivit unui comunicat al DNA trimis PSnews.ro, procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2010- 2012.

" "
" "

„În cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii de Intervenție Specială a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit B1 TV, percheziţiile au loc la Primăria Jilava, vizat fiind inclusiv primarul comunei, fostul PNL-ist Adrian Mladin, cel care, în martie 2014, a fost condamnat în primă instanţă la 7 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, fals intelectual în forma participaţiei improprii, instigare la infracţiunea de spălare a banilor şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *