Skip to content
Politică

DNA îi cheamă la audieri pe vicepreședintele și președintele CJ Hunedoara

Direcția Națională anticorupție (DNA) îi cheamă la audieri pe președintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Adrian David, cât și Vetuța Stănescu, vicepreședinte al CJ Hunedoara. Adrian David este audiat într-un dosar ce vizează ancheta în care este cercetat fostul președinte al CJ, Mircea Ioan Moloț.

„Am fost citat ca martor în dosarul în care e inculpat domnul Mircea Moloț. Am venit în calitate de cetățean al României. Dacă declarația mea servește la aflarea adevărului în acest dosar, eu fac tot ce pot, o să răspund la toate întrebările”, a declarat Adrian David, citat de agerpres.ro.

Tot miercuri este audiată la DNA — Alba Iulia și Vetuța Stănescu, vicepreședinte al CJ Hunedoara.

Adrian David, Vetuța Stănescu și opt consilieri județeni au fost chemați la audieri, miercuri și joi, la sediul DNA Alba Iulia. Cei zece reprezentanți ai CJ Hunedoara vor fi audiați în calitate de martori.

Fostul președinte al CJ Hunedoara Mircea Moloț este cercetat penal într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență, luare de mită, spălare de bani, în forma instigării, conflict de interese și deținerea fără drept a unui document ce conține informații secret de stat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *