Skip to content
Politică

DNA investighează afacerea Teldrum încă din februarie 2016, inclusiv în Brazilia

epochtimes-romania.com

Bulgărele se rostogolește: Direcția Națională Anticorupție (DNA) a deschis dosar după dezvăluirile RISE Project despre președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea.

DNA a făcut anunțul vineri după-amiază, într-un comunicat remis PSnews.ro, în care parchetul Codruței Kovesi a precizat că dosarul in rem a fost deschis încă din februarie 2016, fiind făcute investigații atât în România, cât și în Brazilia.

Iată explicațiile DNA:

Ca răspuns la solicitări primite de la reprezentanți ai mass media determinate de publicarea unei investigații jurnalistice, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

O parte dintre aspectele conținute în investigația jurnalistică publicată la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA. În acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (față de fapte) sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției.

După începerea urmăririi penale in rem au fost administrate mijloace de probă constând în audieri de martori, ridicări de documente, solicitări de relații de la autoritățile naționale și de la autoritățile din Brazilia.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

1 comentariu la “DNA investighează afacerea Teldrum încă din februarie 2016, inclusiv în Brazilia

  1. Daca au votat 249 parlamentari si s-au gasit 251 de voturi inseamna ca procesul de votare a fost viciat si este necesara repetarea acestuia! Consecinta unui vot viciat este ca acesta este nul si trebuie repetat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *