Skip to content
Politică

DNA lovește la vârful UDMR. Lider important, reținut de procurori- Surse

DNA lovește la vârful UDMR. Lider important al Uniunii Democrate Maghiare din România, reținut de procurori, susțin surse judiciare citate de adevarul.ro

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss (UDMR), a fost reţinut marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea și urmează să fie dus în faţa magistraţilor Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă

Alexandru Kiss, unul dintre cei mai influenţi oameni politici din Bihor şi actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, este acuzat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că ar fi primit mită de la Beniamin Rus, patronul firmei Selina, companie de construcţii.

Astfel, prejudiciul adus instituţiei la cârma căreia se afla ar fi de peste 8,6 milioane de euro. Anul trecut, procurorii DNA Oradea anunţau că vicepreşedintele CJ Bihor Alexandru Kiss este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la Beniamin Rus, patronul firmei Selina.

 

1 comentariu la “DNA lovește la vârful UDMR. Lider important, reținut de procurori- Surse

  1. pai daca UDMR mai sovaie la comandamentele imperioase de a se altura Noului PNL cum vrea TRINOMUL (ca Iohannis nu conteaza) li se arata pisica. va dati seama ca daca nu vin inapoi la putere cei din PDL, afacerile sub acoperire ale serviciilor, in care sunt imbarligati cu oameni de incredere di fostul PDL, au de suferit tot mai mult….Asa ca trebuie facut ceva ca unii politicieni sa inteleaga ca !interesul national” al serviciilor este ca fostii pedelisti sa ajunga la putere ca e cam foame pe la unii din servicii…vilele n-or fi mobilate, mai e nevoie de vreun ban de vacanta, studii in strainatate a pruncilor, masini de lux etc…Domnilor intelegeti aceasta suferinta si ajutati oamenii serviciilor sa se intoarca la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *