Skip to content
Politică

DNA mai suferă o înfrângere în instanță

În ultima perioada, Direcția Națională Anticorupție se confruntă cu o oarecare problemă. Deși au solicitat în mai multe rânduri arestarea preventivă a anumitor politicieni pe care îi cercetează, judecătorii au decis să îi plaseze pe anumiți inculpați în arest la domiciliu sau chiar sub control judiciar.

Ultimul exemplu este cel al lui Alexandru Kiss, vicepreședinte al CJ Bihor.

Citește și: DNA lovește la vârful UDMR. Lider important, reținut de procurori

Acesta din urmă va fi cercetat în continuare sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Oradea a respins marți contestațiile formulate de DNA – Serviciul Teritorial Oradea și de Kiss Alexandru împotriva încheierii penale pronunțate de Tribunalul Bihor, potrivit unui comunicat de presa, citat de agerpres.ro.

Tribunalul Bihor a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, până la data de 1 august 2015.

Tribunalul Bihor a respins pe 3 iunie propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DNA pe numele lui Kiss Alexandru, dispunând cercetarea acestuia sub control judiciar.

Kiss a fost reținut pe 2 iunie de procurorii DNA pentru luare de mită, spălare de bani și abuz în serviciu contra intereselor publice, toate infracțiunile fiind sub formă continuată. În același dosar, procurorii DNA l-au reținut și pe omul de afaceri Beneamin Rus, patronul grupului Selina, pentru spălare de bani.

2 comentarii la “DNA mai suferă o înfrângere în instanță

  1. Pentru zilele de arest preventiv nejustificat (confirmat de o instanta, nu invocat de mine !) facute de omul asta, cine raspunde Kovesi ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *