Skip to content
Politică

UPDATE – Lider și deputat PSD vizat în dosar/ DNA: Percheziții de amploare în Capitală și alte 3 județe

Procurorii anticorupție efectuează percheziții în 25 de locații din trei județe, dar și în Capitală, potrivit unui comunicat de presă al DNA.

Trei magistrați ar fi vizați de anchetă. Deputatul Ioan Adam, avocat de meserie, ar fi implicat în retrocedările ilegale, potrivit B1.

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

În cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 25 locații situate în jud. Brașov, Bacău, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocatură, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *