Skip to content
Politică

DNA, percheziţii la „Miliardarul fără chip” Dragoş Dobrescu

" "

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupție (DNA) au efectuat, joi dimineaţă, percheziții la locuința din București a omului de afaceri Dragoș Dobrescu (cunoscut ca „Miliardarul fără chip”), numele acestuia fiind în dosarul care îl vizează pe senatorul Crin Antonescu.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, în cauză ar exista suspiciuni că Dobrescu ar fi plătit cea mai mare parte a apartamentului de lux pe care soții Crin Antonescu și Adina Vălean l-ar fi cumpărat de la fiul lui Virgil Măgureanu, Marian Măgureanu.

" "
" "

Conform surselor menționate, perchezițiile au vizat și sediul firmelor din grupul Monolit, deținut de Dobrescu.

Dragoș Dobrescu este cunoscut ca fiind unul dintre oamenii de afaceri care fac parte din așa-numita „grupare Monaco”, din care ar face parte și Ion Țiriac, Adrian Videanu, Puiu Popoviciu, Elan Schwartzenberg și Sorin Blejnar.

Alina Petre (fosta noră a lui Virgil Măgureanu) a depus un denunț la DNA, arătând că fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu și soția acestuia, europarlamentarul Adina Vălean, au achiziționat un apartament de lux pentru care au plătit jumătate din valoarea sa de piață, restul sumei fiind plătită de către compania Romprest. În urma verificărilor, s-ar fi stabilit că în realitate compania Romprest ar fi controlată tot de către omul de afaceri Dragoș Dobrescu.

Crin Antonescu și Adina Vălean s-au prezentat vineri la sediul DNA Ploiești, unde sunt audiați în calitate de martori în legătură cu achiziția respectivului apartament.

CITIŢI ŞI: UPDATE Crin Antonescu a ajuns la DNA/ Senatorul PNL, așteptat să dea cu subsemnatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *