Skip to content
Politică

DNA, prima ieșire oficială despre perchezițiile de la Guvern

agerpres.ro
" "

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a avut marți dimineață prima ieșire oficială despre perchezițiile efectuate luni seară la sediul Guvernului României.

CITIȚI ȘI: UPDATE DNA, atac de noapte asupra Guvernului SURSE

" "
" "

Totuși (după cum puteți citi mai jos), DNA a emis un comunicat mai mult decât telegrafic, în care nu precizează nici măcar denumirea „instituției publice” vizate de percheziții – necum presupusele infracțiuni avute în vedere.

Iată ce scrie DNA în comunicatul primit de redacția PSnews.ro:

„Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media în contextul apariției în spațiul public a unor informații, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *