Skip to content
Politică

Sechestru uriaș, pus pe averile lui Remus Truică și Prințul Paul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a pus un sechestru uriaş pe averile inculpaţilor din dosarul Fermei Băneasa, pentru recuperarea unui prejudiciu uriaş de 500 de milioane de lei, potrivit b1.ro.

Decizia vine după ce Remus Truică, prinţul Paul dar şi alte persoane au fost trimise în judecată în acest dosar. De la omul de afaceri au fost confiscate nu mai puţin de 12 terenuri, toate în judeţul Ilfov.

De la omul de afaceri Remus Truică, procurorii DNA au decis să pună poprire pe conturile deschise la 4 bănci în valoare de 4 milioane de euro. De asemenea, DNA a pus sechestru pe un imobil din judeţul Braşov şi un apartament din Bucureşti de două camere. Truică a mai fost privat de nu mai puţin de 12 terenuri din judeţul Ilfov, atât intravilan şi extravilan, păduri sau teren arabil. Terenul sechestrat lui Truică însumează cel puţin 150.000 de metri pătraţi. Nu în ultimul rând, omului de afaceri i-au fost luate acţiuni de la 10 firme, pentru recuperarea unui prejudiciu de 135 de milioane de euro.

În cazul Prinţului Paul al României, DNA a pus oprire pe trei conturi din bancă, în valoare de 4 milioane de euro. Totodată, procurorii anticorupţie au pus sechestru pe trei terenuri din Sinaia ale Prinţului, dar şi pe acţiuni ale acestuia la diverse firme pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 9 milioane de euro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *