Skip to content
Justitie

DNA, reacție la acuzațiile aduse în sentința CSM: S-au făcut afirmații nejustificate și denigratoare la adresa activității noastre

Facebook/DNA
" "

DNA a reacționat în urma dezbaterilor din CSM în contextul avizului privind desființarea SIIJ. DNA reclamă prin intermediul unui comunicat de presă că au fost făcute afirmații “nejustificate, denigratoare la adresa activității Direcției Naționale Anticorupție și a  procurorilor din cadrul acesteia”.

“În contextul dezbaterilor privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care au avut loc în cadrul ședinței de plen a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 11 februarie 2021, constatăm cu îngrijorare că au fost făcute afirmații nejustificate, denigratoare la adresa activității Direcției Naționale Anticorupție și a  procurorilor din cadrul acesteia.

" "
" "

Prin urmare, Direcția Națională Anticorupție (D.N.A.) face următoarele precizări:

În ciuda  atacurilor injuste, D.N.A. nu se va lăsa intimidată și va continua să își îndeplinească misiunea, să combată faptele de corupție care îi sunt atribuite în competență conform legii, cu respectarea garanțiilor procedurale prevăzute de lege și de normele internaționale pentru apărarea drepturilor omului.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *