Skip to content
Politică

DNA se va implica în campania electorală, avertizează jurnalistul Silviu Mănăstire: ”Miza este ca PLUSERE să ajungă la guvernare”

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire afirmă, într-o postare pe Facebook, că mai mulți procurori DNA și o parte din ”presa progresistă/neomarxistă bucureșteană” fac campanie electorală pe față celor de la USR-PLUS. În opinia lui, ”miza este ca PLUSERE să ajungă la guvernare, iar la București să pună mâna pe primăriile de sector”.

Cum se pune în aplicare mizeria: presa progresistă/neomarxistă publică informații despre toți adversarii politici ai PLUSERE (Alianța USR-PLUS – n.r.), câteodată informații bune, dar manipulate cu scop politic, câteodată informații scoase din burtă sau exagerate. Ideea care trebuie băgată în creier cu șurubul este că pluseriștii sunt oameni noi, imaculați și cinstiți. Ceilalți toți, niște infractori.

" "
" "

Nu o să vedeți niciodată în presa progresistă informații despre pluseriști, toate celelalte partide sunt la grămadă, niște lăzi de gunoi. Tehnica este bolșevică și este veche. Într-adevăr, toate partidele au penali și uscături, cretini sau incompetenți, după 8 ani de investigatii politice vă pot asigura că așa este. Însă a demoniza în integralitate o clasă socială este, repet, apanajul micului manual roșu de propagandă leninistă.

Mai departe, informațiile/sesizările publicate de presa progresistă bucureșteană, livrate uneori de ONG-uri sau chiar de pluseriști, sunt transformate în dosare penale de diverși “procurori ONG-iști” sau care au legături cu ceea ce se numește “rețeaua Kovesi- Coldea”. În final urmează execuția penală.

De regulă, procurorii progresiști stau prost cu școala, iar achitările în dosarele făcute la comandă vin în mod natural.

Da, în câteva săptămâni, DNA se va implica în alegerile locale și parlamentare, nu se vor abține, așa au procedat și în 2012, și în 2014 sau 2016! Nu mai există nimeni întreg la cap care să oprească mecanismul ăsta dement. Din păcate, munca celorlalți procurori onești și nevirusați politic este dusă în derizoriu, pentru că doar dosarele cu miză electorală vor mai conta de acum încolo„, a scris el pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *