Skip to content
Politică

DNA și SRI, inspirate de FBI. Trump denunță practica “turnătorilor care își negociază libertatea” EXCLUSIV (VIDEO)

cnn.com

Psnews.ro publică, în exclusivitate pentru presa din România, detalii incredibile despre metodele de investigație ale procurorilor din Statele Unite. Metode care semănă la indigo cu metodele de anchetă folosite de DNA în colaborarea cu ofițeri SRI în mandatul Laurei Kovesi.

Cel care denunță practica “turnătorilor care își negociază libertatea” – flippers-  inventând denunțuri este tocmai președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Președintele arată un mecanism folosit de FBI și Departamentul de Justiție (Procuratura Generală) prin care anumiți inculpați sunt determinați să inventeze denunțuri pentru a primi pedepse mai ușoare sau chiar să primească imunitate în fața legii.

Întrebarea esențială după ce veți citi și veți asculta interviul președintelui Trump, acordat FOX News acum doua zile, este una simplă: DNA și SRI au aplicat în România metodele FBI și ale procuraturii americane? Dacă da, atunci cine este responsabil?

Urmăriți interviul de la minutul 04.00 la minutul 08.00 și traducerea exactă în limba română. Trump vorbește despre turnătoriile avocatului său Micky Cohen.

AE: De ce face asta (de ce a depus jurământ cu privire la faptele respective)? Era avocatul dumneavoastră.

DT: Face asta pentru că a ajuns la o înțelegere foarte bună. Pentru că era într-un alt domeniu de afaceri, fără nicio legătură cu mine, unde erau împrumuturi și tot felul de lucruri care nu avea nicio legătură cu mine. Pentru că avea un business extern. Lucra pentru mine, ați putea spune, mai mult sau mai puțin part-time. Avea alte afaceri. Avea alți clienți. Nu sunt singurul său client. Iar MC avea o afacere cu taxiuri și cineva a raportat ceva lucruri din afacerea sa cu taxiuri și așa a început totul. Și au pus cele două capete de acuzare referitoare la încălcarea regulilor de campanie acolo dar o grămadă de avocați, prezenți la televizor, precum și avocați pe care i-am văzut chiar eu, au spus că nici măcar nu avem de-a face cu ilegalități. 

AE: Dacă plățile nu erau ilegale, de ce ar folosi această informație?

DT: Pentru că obține o înțelegere mai bună dacă se folosește de mine, așa cum face toată lumea. Și unul dintre motivele pentru care îl respect atât de mult pe Paul Manafort (PM) este pentru că el a trecut prin acel proces fără să inventeze povești. Oamenii inventează povești. Asta-i toată treaba cu ceea ce ei numesc ”răsucirea cuiva”, cred că așa se numește. Eu știu despre ce este vorba. De 30-40 de ani am tot urmărit persoane care se tot ”răsucesc.” Totul e minunat și apoi primesc o sentință de 10 ani în închisoare și apoi se ”răsucesc împotriva superiorului lor ierarhic sau împotriva celei mai importante persoane la care pot avea acces. Aproape că ar trebui să fie o practică scoasă în afara legii pentru că dacă cineva o să petreacă 5 ani în închisoare, asemeni lui MC, sau 10 ani sau 15 ani, din cauza unei afaceri cu taxiuri, din cauza faptului că a delapidat nu știu ce bancă, ultimele două capete de acuzare, cele mici, încălcările ale regulilor de campanie sunt considerate neimportante dacă vreți să fiu sincer. Dacă cineva a fraudat o bancă și urmează să primească o sentință de 10 ani cu executare sau 20 de ani cu executare, dar daca acea persoană poate să spună ceva rău despre Donald Trump și ajungi la doar 2 ani cu executare sau 3 ani cu executare, aceasta fiind înțelegerea făcută de el, cu toată deferența față de al, majoritatea oamenilor vor face asta (se vor ”răsuci”). Și am văzut situația asta de multe ori, am avut mulți prieteni care au fost implicați în chestiuni de tipul acesta. Se numește ”răsucire” și aproape că ar trebui să fie ilegal. Iei 10 ani cu executare dar, dacă spui lucruri rele despre cineva, adică, în cazul în care nu înțelegeți, dacă inventezi povești, asta fac ei, născocesc minciuni, dacă încep să ”compună„, inventează minciuni, am văzut asta de numeroase ori, inventează lucruri și ajung de la statutul de deținut cu 10 ani de executat la statutul de eroi naționali. Le ridică o statuie. Nu e un lucru corect dar de asta a făcut (MC) asta. Pentru că a făcut o înțelegere foarte bună. Luând în considerare ce a făcut el. Dar vă spun eu că cineva a făcut o înțelegere încă și mai bună. Tipul de la IT care lucra pentru doamna congressman Schultz. Avea toate informațiile despre democrați, avea toate informațiile despre toată lumea, s-a dus la închisoare ținându-se de mână cu Departamentul de Justiție și cu FBI, s-au așezat acolo împreună și-au început să zâmbească și să râdă. Și nu a primit nicio sentință. Și a furat bani, și avea mai multă informație despre corupția democraților decât oricine altcineva. Nici măcar nu au în poesie calculatoarele și serverele lui. N-a luat nimic. Ați văzut, a fost la emisiunea dumneavoastră. Nu i-au dat nimic. Nimic!

AE: Dublu standard?

DT: Dublu standard! Adică, în opinia mea, el era mai rău ca oricine. Și n-a luat nimic. Dar e democrat și n-a fost pedepsit. Motivul pentru care n-a luat închisoare a fost pentru că democrații sunt foarte puternici în Departamentul de Justiție. Au pus acolo un Procuror General care n-a asumat niciodată controlul Departamentului de Justiției. Jeff Sessions n-a asumat niciodată controlul Departamentului de Justiție și e un lucru aproape incredibil. Țara noastră merge atât de bine, Mike Pompeo se descurca incredibil de bine, toți oamenii mei se descurcă incredibil. Dar cu toată treaba asta care tot continuă cu justiția și FBI, când îl vezi pe Strzok și pe amanta lui Lisa Page, cu toate minciunile spuse de el, când îl vezi pe Mueller cu toate conflictele lui, e o persoană atât de conflictuală, Comey e prietenul său cel mai bun, a avut o tranzacțiue de afaceri foarte urâtă cu mine, pe care n-a raportat-o niciodată, eu tot vorbesc despre ea și el nici măcar n-o raportează, toate lucrurile rele, el urmărea postul de la FBI. Christopher Wray a fost recomandat de Rosenstein. Vă garantez. Dacă faceți un sondaj în interiorul FBI, vă garantez că aș obține rezultate foarte bune.

Urmăriți interviul de la minutul 04.00 la minutul 08.00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *