Skip to content
Magazin

Doctorul Anthony Fauci laudă prestaţia lui Brad Pitt de la „Saturday Night Live” (Video)

Doctorul Anthony Fauci, directorul Institului Naţional de Boli Infecţioase care consiliază Casa Albă în criza sanitară provocată de Covid-19, a lăudat modul în care Brad Pitt l-a portretizat la emisiunea „Saturday Night Live” de weekendul trecut, subliniind că este un mare admirator al actorului.

Într-un interviu acordat emisiunii „Un Nuevo Dia” a Telemundo, Fauci a spus: „Cred că a fost minunat. Sunt un mare fan al lui Brad Pitt şi acesta este motivul pentru care atunci când sunt întrebat cine mi-ar plăcea să joace rolul meu spun Brad Pitt. Este unul dintre actorii mei preferaţi. Cred că a făcut o treabă excelentă”. El a menţionat şi că Pitt a fost „elegant” pentru că a ieşit din personaj şi a mulţumit medicilor şi asistenţilor din lume, la finalul momentului artistic, scrie news.ro.

Cred că a demonstrat că este cu adevărat un tip cu clasă când, la final, şi-a dat jos peruca şi mi-a mulţumit mie şi tuturor lucrătorilor din sistemul sanitar. Aşadar, nu este doar un mare actor, dar este şi o persoană elegantă”, a mai spus Fauci.

Brad Pitt, în rolul doctorului Anthony Fauci, Paul Rudd, Miley Cyrus şi Adam Sandler au participat, sâmbătă, la a doua ediţie online a emisiunii „Saturday Night Live” a NBC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *