Skip to content
Politică

DOCUMENT. Ambasadorul George Cristian Maior, felicitat de congresmanul republican Devin Nunes în plenul Camerei Reprezentanților

washington.mae.ro

Congresmanul republican Devin Nunes l-a felicitat, într-o declarație susținută în plenul Camerei Reprezentanților din Congresul american, pe ambasadorul României la Washington, George Maior, cu ocazia încheierii mandatului acestuia.

Congresmanul Devin Nunes a folosit prilejul pentru a-și lua la revedere de la ambasadorul român, despre care a spus că, pe perioada mandatului, “și-a dedicat în mod constant rezervele impresionante de energie, entuziasm și înțelepciune în a reprezenta România, în timp ce lucra pentru dezvoltarea relației bilaterale dintre România și Statele Unite.

Congresmanul Devin Nunes i-a urat succes ambasadorului George Maior în următorul său post de reprezentant al României și s-a arătat încrezător că acesta „va continua să sublinieze importanța strategică a relației bilaterale dintre cele două națiuni” și pe viitor.

Congresmanul Devin Nunes este membru al Camerei Reprezentanților din 2003, fiind ales în Districtul nr. 22 din California. În prezent deține funcția de lider (ranking member) al membrilor Partidului Republican din Comisia pentru informații și membru al Comisiei pentru buget și taxare (Ways and Means Committee).

Ambasadorul George Maior a mai fost felicitat, cu ocazia încheierii mandatului, de către congresmanul democrat Steny Hoyer, liderul majorității din Camera Reprezentanților, acesta subliniind într-o scrisoare importanța contribuției ambasadorului român la consolidarea unei relații apropiate între România și Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *