Skip to content
Politică

DOCUMENT Cinica minciună a fostului ministru Vlad Voiculescu: Alocația de hrană din spitale a fost majorată cu doar 1 leu!

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Proiectul Ministerului Sănătății, anunțat cu surle și trâmbițe de fostul ministru Vlad Voiculescu, prin care alocația minimă de hrană din spitale ar fi crescut de la 10 lei la 16 lei, este de fapt o minciună, susține deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia.

Potrivit documentului prezentat de social-democrat, alocația de hrană din spitale a fost majorată prin Hotărâre de Guvern cu doar 1 leu, de la 10 lei la 11 lei, și nu la 16 lei cum s-a lăudat Voiculescu.

" "
" "

”Guvernul USR Plus PNL m-a mințit pe mine, managerii de spitale din România și toți oamenii care sperau că nu vor mai fi ținuți flămânzi în spitale. Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, a rămas 11 lei!

1 leu în plus! Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România! Ați amânat cât ați putut de mult proiectul de lege inițiat de mine și de colegii din PSD prin care voiam să facem norma de hrană 40 de lei. Prin Lege! Ca să nu mai apară diletanți care se joacă cu viețile oamenilor. Care una zic, alta fac!

Florin Cîțu, ai mințit și meriți soarta lui Vlad Voiculescu! Românilor le-ar fi cel mai bine dacă ai sta acasă!

Îmi cer scuze că v-am mințit, pentru că și eu am fost mințit la rândul meu! Nu mă așteptam!”, scrie Bogdan Ivan Gruia pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *