Skip to content
Politică

Document EXPLOZIV. Manipularea utilizată de PSD în detonarea Guvernului Grindeanu

psd-ploiesti.ro

Un document important din interiorul Partidului Social Democrat a ajuns pe mâna presei. Documentul arată în mod clar manipularea pe care gaşca lui Liviu Dragnea o utilizează în detonarea Guvernului.

Documentul reprezintă un punctaj PSD pentru presa și conține liniile de forță ale propagandei actualei conduceri în războiul deschis taberei Grindeanu-Ponta.

Sunt prezentate mişcările din jocurile de putere şi principalii vinovaţi care au adus PSD sub un asediu. Victor Ponta, noul Secretar General al Guvernului se află pe lista neagră, fiind acuzat de

PSD se află sub asediul statului paralel, guvernarea PSD a fost deturnată și capturată de statul paralel, se încearcă o dublă lovitură: ocuparea Guvernului și preluarea PSD de către sistem, iar Victor Ponta dorește să rupă PSD, totul în interesul sistemului – sunt doar câteva dintre ideile halucinante din comunicarea PSD, potrivit realitatea.net

Redăm mai jos DOCUMENTUL PSD:

Unghiul principal: PSD se află sub asediul statului paralel

După victoria PSD în alegerile parlamentare, am asistat la continuarea unui scenariu mai vechi de folosire a PSD în interesul sistemului cu scopul de a captura statul.

În România au avut loc alegeri democratice, a avut loc o campanie electorală, un partid a câștigat alegerile, o coaliție a câștigat
guvernarea, iar țara e condusă acum de un individ din Timișoara, care s-a încuiat pe dinăuntru în Guvern și insultă democrația, electoratul, legile țării.

Ne confruntăm cu o acțiune politică ilegală și neconstituțională, la care iau parte forțe din afara PSD și din interiorul structurilor de putere paralelă, al cărei scop este anularea rezultatului alegerilor din decembrie 2016.

Prin instrumentarea unui nou dosar penal, sistemul a blocat posibilitatea președintelui PSD de a ocupa funcția de prim-ministru. Propunerea de premier a PSD a fost respinsă (Sevil Shhaideh), apoi a fost acceptată o altă propunere, care s-a dovedit a fi cea preferată de sistem. E vorba de Sorin Grindeanu.

În numai câteva luni, guvernarea PSD a fost deturnată de la obiectivele ei și capturată de statul paralel.

A fost folosită o strategie cu trei obiective:

– atacarea liderului

– blocarea actului de guvernare (întârzierea numirii premierului, blocarea
numirii lui Shaiddeh etc.)

– crearea unui pol alternativ de putere în PSD.

În acest moment, se încearcă o dublă lovitură: ocuparea Guvernului și preluarea PSD de către sistem.

Victor Ponta este adevăratul responsabil pentru eșecul USL și, așa cum a rupt USL, acum dorește să rupă PSD, totul în interesul sistemului.

Liviu Dragnea este omul care a închis relațiile PSD cu Gabriel Oprea și care a dorit o separare a politicului de servicii. Liviu Dragnea a făcut pași mari în lupta cu sistemul, de aceea se dorește eliminarea sa.

Cu un PSD puternic, serviciile au de dat socoteală la ilegalitățile comise în trecut. În ultimele șase luni, există o anchetă a comisiei de supraveghere a activității SRI, o comisie parlamentară de anchetă a implicării instituțiilor de forță în fraudarea alegerilor și o arhivă SIPA, prin care erau șantajați magistrații, în curs de desecretizare. Statul paralel s-a speriat și acționează acum prin conservele Ponta și Grindeanu în direcția îndepărtării prin forță, nedemocratic și ilegal a PSD de la guvernare

În acest moment, Victor Ponta este un Gabriel Oprea pentru Sorin Grindeanu. Echipa Ponta – Grindeanu pun la cale, cu sprijinul oamenilor din servicii, un nou UNPR, un nou partid balama care să facă jocurile în Parlament. Atenție mare la acest pericol mortal pentru democrație. Partidele se nasc din alegeri, nu în unități militare.

În acest moment, se încearcă înlăturarea celui și a celor care au contribuit la victoriile electorale categorice ale PSD de anul trecut. Se dorește distrugerea PSD, întoarcerea lui la epoca Ponta. Se dorește un PSD manipulat de sistem, un PSD cuminte, un PSD mic și ascultător.

Statul paralel nu dorește ca în România să fie aplicat programul de guvernare al PSD. Nu dorește dezvoltarea României. Nu dorește o justiție independentă, eficientă și egală pentru toți. Statul paralel nu dorește decât austeritate și instrumentare politică a justiției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *