Skip to content
Politică

DOCUMENT Iulian Bulai, „Călărețul singuratic”, își trage muzeu privat pe persoana fizică

" "

Preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, USR-istul Iulian Bulai, cere 140.000 de lei de la Administraţia Fondului Cultural Naţional pentru a-și construi un muzeu privat în casa bunicilor din comuna Tămășeni, județul Neamț.

Fără Bulai în funcții publice ! Domnul Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură în primul mandat, apoi în al doilea mandat Președinte al Comisiei de Cultură, depune, prin Asociația Memorialul Colectivizării, proiect la AFCN. Ca să își facă muzeu în curte la el în sat. În casa bunicilor din satul Tămăşeni. Oare nu există nici un conflict de interese? Având în vedere că obține două finanțări în valoare de 70.000 de roni fiecare? Și că își face muzeu privat la el în curte pe banii statului român? Alte proiecte așteaptă finanțări cu anii și le sunt respinse. La domnu Bulai pac pac, merge unsă treaba”, scrie pictorul Paul Hitter pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

El îi cere lui Bulai să lămurească opinia publică de unde a cumpărat casa şi dacă este vorba despre un conflict de interese:

Sanki cică a cumpărat casele pe banii lui. Adică a cumpărat de la mătușa, proprietatea rămâne în familie, banii la fel, și ne-am făcut și cu muzeu privat? Poate va lămuri domnul Bulai de la cine a cumpărat casa, rudă sau nu, pe numele cui este casa acum, dacă muzeul este privat. Și poate ne lămurește și conflictul de interese. Vezi, dacă eram și eu în comisia de cultură, deschideam casă memorială și atelierul muzeu Paul Hitter. #coruptiaucide”, conchide artistul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *