Skip to content
Politică

DOCUMENT Liderul PSD candidează la un post de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste: Ciolacu promite să „maximizeze” influența socialiștilor în lume

Inquam Photos/George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, candidează la un post de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste la congresul care se desfășoară vineri și sâmbătă la Madrid. Informația apare pe pagina oficială a evenimentului.

Ciolacu apare pe site-ul Internaționalei Socialiste cu o scrisoare de intenție prin care își anunță candidatura pentru un post de vicepreședinte. Ciolacu susține în scrisoare că vrea să „maximizeze” influența socialiștilor în întreaga lume, relatează aktual24.ro.


Cel de-al XXVI-lea Congres al Internaționalei Socialiste va avea loc la Madrid, Spania, în perioada 25-27 noiembrie, găzduit de Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol, PSOE. Consiliul se va reuni în dimineața zilei de 25 noiembrie, fiind precedat cu o zi înainte, joi, 24 noiembrie, de reuniuni ale comisiilor statutare și de un dineu de lucru al prezidiului.

Pentru funcția de președinte al Internaționalei Socialiste candidează premierul Spaniei, Pedro Sanchez (Spania) iar pentru funcția de secretar general al Internaționalei Socialiste candidează Benedicta Lasi, Ghana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *