Skip to content
Politică

DOCUMENT Marian Murguleț, dat afară de la Ministerul Cercetării la o zi după numire: Premierul Cîțu îl pusese în funcție fără acordul PNL

Inquam Photos / Ilona Andrei

Marian Murguleţ a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării la o zi de la numirea în funcţie, potrivit deciziei publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîțu l-a numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării pe Marian Murguleț, fost secretar de stat în Tehnologia Informației numit în funcţie de Guvernul Dăncilă, fără acordul partidului. Potrivit ministrului Ciprian Teleman, ”decizia a fost a premierului, iar postul de secretar de stat este al PNL”.

Numai că numirea lui Marian Murguleț nu este o decizie validată în Biroul Politic Național (BPN) al PNL, unde s-a convenit pentru numirea lui Radu Nicolescu și nu a lui Murguleț, care nu e nici măcar membru PNL. Mai mult, Marian Murguleț s-a remarcat prin mai multe critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, președintele care a candidat din partea PNL și a câștigat de două ori Cotroceniul, după cum a scris psnews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *