DOCUMENT PNL și PSD Sector 1 depun plângere penală împotriva lui Clotilde Armand. Ce acuzații grave i se aduc edilului

Clotilde Armand Facebook
Clotilde Armand Facebook

PNL și PSD Sector 1 depun plângere penală împotriva primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Contactat de PS News, consilierul PNL la Sectorul 1, Dan Podaru a explicat că „plângerea penală are ca element central faptul că primarul Clotilde Armand și oamenii din subordinea ei au transmis prefectului un alt proiect de buget decât cel votat de consilierii locali ai PNL și PSD, deci un fals”.

Consilierii așteaptă ca „opinia publică să afle de acest demers abuziv și ilegal al primarului Clotilde Armand”.

„Doamna Clotilde Armand trebuia demisă de mult”

„Astăzi a avut loc o conferință de presă în fața primăriei Sectorului 1. Conferința de presă a grupurilor consilierilor PSD și PNL a fost prilejuită de faptul că a fost depusă o plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand, plângerea penală are ca element central faptul că primarul Clotilde Armand și oamenii din subordinea ei au transmis prefectului un alt proiect de buget decât cel votat de consilierii locali ai PNL și PSD, deci un fals, un proiect ilegal.

Așteptările pe care le avem sunt ca opinia publică să afle de acest demers abuziv și ilegal al primarului Clotilde Armand și prefectul Bucureștiului sau Instituția Prefecturii să reacționeze imediat și să restabilească legalitatea deoarece prefectul poate să impună primarului respectarea legalității și trecerea la acel proiect de buget care a fost votat cu cele 28 de amendamente ale consilierilor PNL și PSD, deci este un abuz, este o ilegalitate crasă, nemaiîntâlnită în toți cei 32 de ani de democrație ai României până în prezent.”, a declarat consilierul local PNL la Sectorul 1, Dan Podaru.

Plângere penală primarul S1, Clotilde Armand. SURSA: Dan Podaru
Plângere penală primarul S1, Clotilde Armand. SURSA: Dan Podaru

„Doamna Clotilde Armand trebuia demisă de mult, trebuia demisă în urma fiecărui scandal pe care l-a creat în ultimii 3 ani de zile. Acest lucru, ceea ce se întâmplă acum, transmiterea către prefect a unui buget fals, omiterea tuturor amendamentelor pe care consilierii PSD și PNL le-au votat în sala de consiliu, este așa cum am spus, un act fără precedent, un atac la democrație, este de fapt o formă de desființare a instituției Consiliului Local. Acest lucru este de o gravitate fără precedent și instituțiile statului trebuie să reacționeze. Procuratură, prefectură, poliție, absolut orice instituție, inclusiv guvernul trebuie să fie atent la astfel de tendințe, la astfel de derapaje extrem de grave pentru viața socială a României”, a mai spus Podaru, consilier PNL Sector 1.

 

SURSA: Facebook Dan Podaru
SURSA: Facebook Dan Podaru

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: