Skip to content
Politică

DOCUMENT Primarul USR al Brașovului plătește firmei unui consilier județean USR zeci de mii de lei pentru like-uri pe Facebook

brasovmetropolitan

Primarul Brașovului, Allen Coliban (USR), a semnat, în numele Primăriei Brașov, un contract de prestări servicii prin atribuire directă cu firma SC NVLR WEB STUDIO SRL. Conform datelor disponibile pe platforma electronică de achiziții publice, reprezentantul legal al firmei amintite este Ivan-Nunvailer Anca Gabriela, soția consilierului județean brașovean Silviu Ivan Nunvailer (USR), relatează brasovmetropolitan.ro. În anunțul de atribuire se arată că Silviu Ivan Nunvailer este asociat în cadrul acestei firme.

 

 

Contractul semnat cu Primăria Brașov este destul de consistent, 21.420 lei, cu tot cu TVA, dacă ne gândim că el acoperă o perioadă de o lună. Din informațiile disponibile pe platforma electronică de achiziții publice rezultă că suma respectivă reprezintă alocarea de la semnarea contractului, până la data de 31 decembrie 2021.

 

 

Conform anunțului de atribuire, firma consilierului județean USR va derula campanii de publicitate în social media (Facebook și Instagram). Pentru a derula aceste campanii, pagina de Facebook a autorității contractante (Primăria Brașov), prin contul de business manager ce o deține, va fi legat de contul de reclame al ofertantului.

În urma analizei pe care ofertantul o va face asupra contului actual de Business Manager al Autorității Contractante și a modului în care este setat, acesta va propune variante prin care cele două conturi se pot conecta. Decizia privind varianta optimă se va lua de comun acord cu Autoritatea Contractantă.

Articolul integral AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *