Skip to content
Politică

DOCUMENT Soția deputatului USR Emanuel Ungureanu, angajată la stat pe un salariu de 10 ori mai mare decât la privat

Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Stelian Negrea susține, într-o postare pe Facebook, că Loredana Ungureanu, ”un obscur dermatolog din Cluj”, soția deputatului USR, Emanuel Ungureanu, a reușit să se angajeze la stat după 8 ani de încercări eșuate. ”Va câștiga de zece ori mai mult ca în privat”, scrie jurnalistul.

”Actuala conducere a spitalului de urgență din Cluj a decis pe 01.07 să o încadreze pe Loredana Ungureanu alături de alți trei medici dermatologi la o secție de dermato-venerice care nu are pur și simplu activitate.

Loredana Ungureanu (foto: discoverproject.ro)

Angajarea s-a făcut la pachet pentru a se crea o aparență de legalitate și transparență și în plină vară a concediilor.

Actuala conducere a spitalului de urgență din Cluj este agreată de deputatul USR la a cărei instalare a pus umărul. El a fost unul din criticii vehemenți ai fostelor conduceri ale spitalului de urgență din Cluj care nu-i găseau loc soției la acest spital de stat.

În privat, soția deputatului câștiga modesta sumă de 600 de RON. Acum la stat va câștiga 5-6000 de lei, de zece ori mai mult. Și mai are șansa să-și direcționeze pacienții de la stat către clinica privată”, precizează Stelian Negrea.

3 comentarii la “DOCUMENT Soția deputatului USR Emanuel Ungureanu, angajată la stat pe un salariu de 10 ori mai mare decât la privat

  1. Vesnica problemă,bun si care-i vinovat fata asta frumusica statul ca da salariu mai decent sau privatul romăn sau ce o fi, care da salarii de kkat sa nu-i scada profitul enorm pt investitia facuta, a nu exista rentabilitate si cine-i vinovat normal fraierul care lucra pe nimic in comparatie cu cei din ue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *