Skip to content
Politică

Documentar incendiar în emisiunea lui Radu Tudor despre încrengăturile mafiotului prins în România

ziaruldearges.ro

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat vineri seară, în emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, un documentar incendiar ce scoate la iveală încrengăturile mafiotului prins în România.

Este vorba despre Nicola Inquieto (foto sus), stabilit de 20 de ani în Piteşti, om de afaceri arestat joi pentru spălare de bani şi asociere în scopul comiterii de infracţiuni de tip mafiot.

Documentarul arată cum afacerile din Argeş ar fi parte din averea şefului clanului mafiot Casalese (parte a organizației Camorra), Michele Zagaria, poreclit „Capastorta” („Cap strâmb”).

Mai mult: materialul conține imagini în care Inquieto apare lăudat acum trei luni de către Cornel Ionică, primarul PSD-ist al municipiului Pitești, la inaugurarea celui mai modern centru spa din județul Argeş, o investiţie de aproximativ două milioane de euro. Panglica era tăiată tocmai de către tandemul Nicola Inquieto-Cornel Ionică.

A doua parte a documentarului arată cum clanul lui Zagaria și-a întins tentaculele în plan local, însuși Marcello De Rosa, primarul localității Casapesenna (situate la circa 20 de kilometri de Napoli), fiind suspectat de legături cu Camorra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *