Skip to content
Societate

Doi angajaţi ai Spitalului Municipal Adjud, confirmaţi cu coronavirus

facebook

Un medic şi un angajat din rândul personalului auxiliar al Spitalului Municipal Adjud au fost confirmaţi cu coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu personal din cadrul Spitalului Militar Focşani, unde sunt contaminaţi 41 de medici şi asistente medicale.

Cei doi angajaţi ai Spitalului din Adjud se simt bine şi sunt asimptomatici. Ei ar fi intrat în contact cu mai multe persoane care lucrează în Spitalul Militar Focşani, unitate care a fost închisă după confirmarea a 41 de cazuri de COVID-19.

Spitalul Municipal din Adjud, judeţul Vrancea, a fost stabilit ca unitate de support în lupta cu coronavirusul. Aici vor fi aduşi bolnavii de coronavirus dar care au şi alte afecţiuni, în timp ce cazurile grave de COVID 19 vor fi transportate şi tratate la Spitalul Judeţean Focşani, scrie news.ro.

Pentru a face faţă situaţiei, conducerea Spitalului Municipal Adjud a făcut o cerere către Direcţia de Sănătate Publică pentru transferul unor medici pentru mai multe specializări care fie sunt neocupate complet, fie au prea puţini medici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *