Skip to content
Politică

Doi ani de indiferență. RAPORT despre Colectiv, ignorat de Ministerul Sănătății

maramedia.ro

A apărut un nou RAPORT despre tragedia din Colectiv. Citiți în cele ce urmează despre documentul care conține concluzii grave în legătură cu incendiul din clubul bucureștean, ce a lăsat în urmă 64 de victime.

Digi24 a intrat în posesia raportului întocmit de ministerul Sănătăţii, privind modul în care au acţionat spitalele în urma incendiului de la Colectiv. Este vorba despre un raport care a fost finalizat la începutul acestui an, dar care nu a fost făcut public şi a rămas în sertarele ministerului Sănătăţii.

" "

Concluziile sunt extrem de grave: autorităţile române au refuzat transferul în străinătate pentru victime, iar acest lucru a fost posibil doar la presiunea publicului. În plus, infecţiile nosocomiale ale pacienţilor nu apar în fişele medicale, ele nu au fost raportate în spitalele din România, ci au fost descoperite de medicii din străinătate. Şi acestea sunt doar două dintre nereguli.

Televiziunea citată a cerut o reacţie de la ministerul Sănătăţii, dar reporterii au fost trimişi de la o structură la alta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *