Skip to content
Societate

Doi ciobani și-au văzut moartea cu ochii atunci când ursul s-a năpustit asupra lor. Reacția lui Raed Arafat

facebook/Tanczos Barna

Doi ciobani din Suceava au văzut moartea cu ochii. În seara de vineri, 23 iulie, un urs i-a atacat pe cei doi bărbați, la o stână din satul Drăgoiasa, zona Poiana Boilor.

Ursul a parut de nicăieri și a atacat o vacă de pe o pășune. Cei doi ciobani au intervenit cu bâte, pentru a speria animalul sălbatic, dar fără efect. Unul dintre ciobani a fost atacat și grav rănit, iar cel de-al doilea a fost dat dispărut.

Mai multe echipaje de jandarmi, pădurari, polițiști și salvamontiști îl caută pe acesta.

Bărbatul atacat de urs, care prezintă răni multiple, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, cu plăgi la cap, torace şi membre.

Reacția lui Raed Arafat, în urma atacului ursului din Suceava

Ciobanul descoperit de medici „a fost sfâşiat și are multiple plăgi muşcate”, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, Adrian Săraru.

În urma incidentului a reacționat și Raed Arafat, șeful DSU.

Aici nu e vorba de un atac într-o zonă urbană sau populată, vorbim de stână, vorbim de zona în care de regulă se află astfel de animale.

Ce s-a întâmplat acolo vom acolo când se va vorbi cu martorii, când o să se discute. Acum e doar informaţia că a fost această situaţie şi urmează să vedem ce spun echipele de urgenţă când ajung acolo”, a decalarat Arafat, la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *