Skip to content
Politică

Doi cu sapa, patru cu mapa. Puzderie de șefi la Drumuri, pauză la autostrăzi

vacantacumasina.ro

Doi cu sapa, patru cu mapa. Acesta este, în CNAIR (fosta CNADNR), raportul aproximativ dintre gulerele albastre (muncitorii) și cele albe (șefii și funcționarii), într-o țară care nici măcar nu a reușit să însumeze 1.000 de kilometri de autostrăzi.

Nou-organizata Companie Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA) are 6.075 de salariați, dintre care doar 2.699 sunt muncitori, restul fiind personal TESA și șefi, scrie Cetățeanul.net.

În varianta cea mai favorabilă, România are 733 de kilometri de autostradă în acest moment. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) reorganizată de curând în Companie Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA), societatea de stat care ocupă de administrarea acestora, are 6.075 de angajați, conform datelor furnizate de conducerea companiei.

CNAIR are 2.376 de funcționari de birou și angajați la TESA (adică personal la Tehnic, Economic și Socio-Administrativ), 1.000 de șefi și 2.699 de muncitori.

Puteți găsi AICI atât lista detaliată a categoriilor de angajați ai CNADNR, cât și detalii despre salarizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *