Skip to content
Justitie

Doi dintre agresorii bărbatului din Buzău, arestaţi preventiv

news.ro

Doi dintre cei trei agresori ai bărbatului cunoscut ca „Activistul buzoian” au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cel de-al treilea este cercetat sub control judiciar.

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, doi dintre agresorii buzoianului de 41 de ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea va fi cercetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, transmite News.ro.

Trei bărbaţi, cu vârste între 27 şi 44 de ani, au agresat, sâmbătă, un bărbat care le-ar fi filmat gospodăriile unde vindeau păsări. Bărbatul de 41 de ani a scăpat de furia celor trei fugind şi sunând la 112. Un prim echipaj de Poliţie trimis la solicitarea victimei nu a reuşit să îl protejeze pe acesta de furia agresorilor şi cei trei nu au fost liniştiţi decât la sosirea mascaţilor.

Citeşte şi: VIDEO ŞOCANT. Un şofer, bătut crunt în propria maşină de faţă cu poliţiştii. IGPR face verificări

În acest caz, IGPR a trimis la Buzău Corpul de Control pentru a stabili dacă poliţiştii trimişi la locul agresiunii au acţionat conform prevederilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *