Skip to content
Politică

Doi parlamentari, trimişi în judecată sub control judiciar

Doi parlamentari au fost trimişi în judecată sub control judiciar.

Astfel procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iași au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a deputatului Neculai Rățoi și senatorului Florin Constantinescu, alături de alte 30 de persoane, într-un dosar referitor la scutirea unei societăți comerciale de la plata unor obligații către bugetul Consiliului Local Pașcani.

Deputatul PSD este acuzat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, se arată în comunicatul DNA.

Aceleaşi măsuri au fost dispuse şi în cazul lui Florin Constantinescu, fost consilier local, președinte al Comisiei Juridice și membru al Comisiei economice, buget, finanțe ambele în cadrul Consiliului Local al Municipiului Pașcani, la data săvârșirii faptei. Senatorul PSD este acuzat şi el de abuz în serviciu.

Măsura urmării penale şi a controlului judiciar a fost luată şi în cazul altor 26 de persoane, în ceea ce priveşte scutirea de plata unor obligații către bugetul Consiliului Local Pașcani, informează romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *