Skip to content
Brașov Știri locale

Doi pui de urs, văzuţi în cursul nopţii în Braşov

Doi pui de urs au fost văzuţi în cursul nopţii în municipiul Braşov, jandarmii mergând în zonă pentru a interveni, dar animalele nu au fost găsite. Un echipaj de jandarmi a rămas în continuare la faţa locului pentru a monitoriza situaţia., scrie Hotnews.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, în cursul nopţii, jandarmii au fost anunţaţi printr-un apel la 112 în legătură cu prezenţa unui pui de urs pe strada Jepilor colţ cu strada Aluniş din municipiul Braşov, la faţa locului deplasându-se une echipaj.
La momentul sosirii echipajului de jandarmerie, ursul nu a putut fi observat, dar jandarmii au patrulat în zonă. După câteva minute, doi pui de urs au fost văzuţi în zona Livada Poştei, unul ar fi fugit pe strada Lungă şi celălalt ar fi rămas în Livadă
Reprezentanţii Jandarmeriei Braşov au precizat că în cursul nopţii, unul dintre puii de urs, s-a deplasat în zona străzii Crişan. unde a fost şi localizat. Personalul din cadrul ICAS Braşov s-a deplasat in zona indicată, dar puiul de urs a plecat în pădure. Celălalt urs nu a fost găsit  de către jandarmi în zona indicată.
De asemenea, unul dintre proprietarii caselor de pe Şirul Livezii a spus jandarmilor că s-a uitat pe camerele de supraveghere ale imobilului său şi nu a observat nicio prezenţă a vreunui urs până la miercuri la ora 23.00
Totodată, jandarmii au precizat că nici în curtea de pe strada Şt.O. Iosif, de unde a fost primită sesizarea iniţială, în cursul după amiezii de miercuri, nu a fost sesizată nicio mişcare în cursul nopţii. Reprezentanţii Jandarmeriei Braşov spun că în zona respectivă a rămas un echipaj pentru a vedea dacă mai apar puii de urs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *