Skip to content
Economie Societate

Doi români, numiți la conducerea Sony Ungaria

Sony l-a instalat pe Gheorghe Mareș în postul de Commercial Cluster Head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu va prelua rolul de Marketing Manager pentru Ungaria, începând cu aceeași dată.
Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare. Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu 2017, anunță profit.ro.
Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu 2017.
Cătălin Neagu va ocupa în continuare și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de produs din Ungaria, începând cu 1 noiembrie.
Gheorghe Mareș s-a alăturat echipei Sony România în anul 2000 și a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony România și Republica Moldova (2000-2010), dar și de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012). Din 2012, a deținut funcția de National Sales Manager în cadrul Sony România și Republica Moldova, iar în mai 2017 a fost numit Commercial Cluster Head pentru România și Republica Moldova.
Cătălin Neagu face parte din echipa Sony în 2007, când a preluat dezvoltarea business-ului pentru brandul VAIO. În anul 2014, Cătălin Neagu a devenit Marketing Manager Sony România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *