Skip to content
Giurgiu Știri locale

Doi tineri din Giurgiu care ar fi vândut cannabis, ecstasy şi cocaină în judeţ şi pe litoral, reţinuţi

Doi tineri din judeţul Giurgiu au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, ei fiind suspectaţi că vindeau cannabis, ecstasy şi cocaină unor tineri din judeţ, dar şi pe litoral, scrie news.ro.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea DIICOT – BT Giurgiu, au documentat activitatea infracţională a două persoane din judeţul Giurgiu, cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, anunţă Poliţia Română.

Marţi, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară în comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate 337de comprimate de ecstasy, 72 de grame canabis, 14 grame cocaină, 11.690 de lei şi 220 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, acestea fiind duse la sediul DIICOT Giurgiu. Ulterior, două dintre ele au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Persoanele cercetate, cu vârstele de 23, respectiv 24 de ani, ar fi obţinut venituri ilicite în urma vânzării de droguri în zona de nord a judeţului, dar şi pe litoralul românesc.

Potrivit Poliţiei, cei doi tineri ar fi oferit spre vânzare zilnic, direct de la locuinţa lor, droguri de risc şi de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17-25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar şi în zonele limitrofe acesteia.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi a fost sprijinită de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.

Potrivit DIICOT, unul dintre cei reţinuţi a fost prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar instanţa a dispus în cazul său măsura arestului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *