Skip to content
Societate

Doliu în Familia Regală. A murit arhiducesa Elisabeta Sandhofer a Austriei, fiica principesei Ileana

Arhiducesa Elisabeta Sandhofer a Austriei, fiica principesei Ileana și nepoată a regelui Ferdinand, a murit la vârsta de 69 de ani. Anunţul a fost făcut miercuri de reprezentanţii Castelului Bran, arhiducesa fiind unul dintre proprietarii acestuia.

Castelul Bran anunţă cu profundă tristeţe despărţirea de Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, care a trecut la cele veşnice după o lungă şi grea suferinţă. Prezenţă caldă, discretă şi de un umor fin, a marcat definitiv revenirea la viaţă a Castelului Bran, ieşit din lunga sa noapte comunistă. Se va afla mereu în rugăciunile noastre, împreună cu bunica sa, Regina Maria, şi cu mama sa, Principesa Ileana”, conform B1.ro.

Din iunie 2009, Castelul Bran a intrat pe deplin în posesia moştenitorilor principesei Ileana: arhiducele Dominic de Habsburg, arhiducesa Maria Magdalena Holzhausen şi arhiducesa Elisabeta Sandhofer.

1 comentariu la “Doliu în Familia Regală. A murit arhiducesa Elisabeta Sandhofer a Austriei, fiica principesei Ileana

  1. Castelul Bran a fost donat reginei maria dupa razboi de catre autoritatile locale din prea multa prostie si servilism.Nu se mentioneaza in niciun document ca poate fi transmis urmasilor.Pe castel a pus gheara principesa ileana.Dupa inlaturarea monarhiei Castelul Bran trebuia sa intre in posesia autoritatilor locale din Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *