Skip to content
Sport

Doliu în trupa U2

Rockerii din trupa U2 au anunţat miercuri că Dennis Sheehan, directorul de turneu al grupului, a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Los Angeles, după un show pe care formaţia irlandeză l-a susţinut în acest oraş american, relatează realitate.net.

Potrivit Biroului de medicină legală din Los Angeles, Dennis Sheehan, în vârstă de 68 de ani, a murit miercuri dimineaţă din cauze naturale într-un hotel din cartierul West Hollywood din Los Angeles. Decesul său a avut loc la doar câteva ore după ce trupa U2 susţinuse primul concert dintr-o serie de cinci show-uri pe care le are programate la The Forum din Los Angeles, în cadrul noului turneu mondial, care va include 20 de oraşe.

Am pierdut un membru al familiei noastre, încă nu ne vine să credem„, a declarat Bono, solistul trupei U2, pe site-ul oficial al grupului. „Nu era doar o legendă în industria muzicală, era o legendă şi în trupa noastră. Este de neînlocuit„.

Dennis Sheehan a lucrat cu multe nume mari din industria muzicală şi a fost asistentul rockerului Robert Plant în timpul turneului susţinut de Led Zeppelin în Statele Unite în 1977, înainte de a deveni manager de turneu al grupului U2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *