Skip to content
Societate

Doliu la Ministerul Finanțelor Publice: secretarul general Ioan Nicolescu s-a stins din viață

transilvanianews.com

Ministerul Finanţelor Publice a anunțat, miercuri, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, trecerea în neființă a secretarului general al ministerului, Ioan Nicolescu, „om cu dăruire, echilibru exemplar și de un profesionalism desăvârșit”.

Astfel, reprezentanții instituției anunță că cei care doresc să-i aduca un ultim omagiu, o pot face la Capela Bisericii Mărțișor, strada Mărțișor nr.63, sector 4. Slujba va avea loc în data de 16 mai, ora 12, la biserica Mărțișor și înhumarea la cimitirul Cărămidarii de Jos, pe șoseaua Berceni, zona Piața Sudului.

Redăm integral mesajul postat de Ministerul Finanţelor Publice:

„Om cu dăruire, echilibru exemplar și de un profesionalism desăvârșit, Ioan Nicolescu a reprezentat expresia devotamentului față de instituția în care a activat, având una din cele mai longevive activități din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Înzestrat cu o inteligență și cu o noblețe sufletească extraordinară, Ioan Nicolescu a ocupat funcția de secretar general al ministerului mai bine de un deceniu. S-a remarcat prin stilul său apropiat de a colabora cu oamenii, mult apreciat de toți cei care l-au cunoscut.

S-a stins o viață, dar amintirea OMULUI Ioan Nicolescu va rămâne întotdeauna în sufletele noastre!
”Căci moarte nu există/Și ce numești tu moarte/E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte” (Mihai Eminescu)

Cei care doresc să-i aduca un ultim omagiu, o pot face la Capela Bisericii Mărțișor, strada Mărțișor nr.63, sector 4. Slujba va avea loc în data de 16 mai, ora 12, la biserica Mărțișor și înhumarea la cimitirul Cărămidarii de Jos, pe șoseaua Berceni, zona Piața Sudului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *