Skip to content
Dolj Știri locale

Dolj: 15 persoane au ajuns la spital în urma unui scandal între două familii

Facebook

Cincisprezece persoane au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui scandal izbucnit între două familii, într-o comună doljeană. În timpul altercaţiei au fost sparte geamurile unor locuinţe şi ale maşinilor persoanelor implicate.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, duminică seara, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăt au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Podari, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, a afirmat IPJ Dolj.

Sursa citată a menţionat că în timpul altercaţiei au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuinţe şi ale unor autoturisme ale persoanelor implicate.

La locul incidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj şi două ambulanţe SAJ Dolj.

În cauza, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările  continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *