Skip to content
Siguranța cetățeanului

Dolj: Bărbat împuşcat de poliţişti după ce i-a atacat cu o sapă

Un bărbat a fost împuşcat, sâmbătă, de poliţiştii doljeni, după ce i-a atacat de poliţişti cu o sapă, oamenii legii fiind chemaţi de soţia bărbatului deoarece era bătută de acesta. Victima a fost rănită în genunchi şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi, sâmbătă după amiază, prin apel 112, de o femeie, de 59 de ani, din Galicea Mare, cu privire la faptul că este agresată fizic de către soţul său.

`La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din doi poliţişti,  fiind identificată apelanta, precum şi soţul acesteia, un bărbat, de 64 de ani, din Galicea Mare. La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv, încercând să lovească, cu o sapă, pe unul dintre poliţişti. Astfel, după efectuarea somaţiei legale, cel de-al doilea poliţist a executat cu armamentul din dotare două focuri în plan vertical. Având în vedere că bărbatul nu a încetat acţiunea, poliţistul a tras trei focuri către acesta, cel în cauză fiind rănit în zona genunchiului drept”, a transmis IPJ Dolj.

Poliţiştii i-au acordat bărbatului primul-ajutor, până la sosirea ambulanţei. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *