Skip to content
Dolj Știri locale

Dolj: Cum explică DSV închiderea căsuțelor de la Târgul de Crăciun din Craiova

Facebook

Directia Sanitar Veterinară (DSV) Dolj a emis, astăzi, un comunicat de presa în care mentioneaza faptul ca închiderea căsuțelor aduse în centrul Craiovei pentru Târgul de Crăciun are legătură cu faptul că nu erau conectate la apa curenta si canalizare, relatează craiovaforum.ro.

Primăria Municipiului Craiova a solicitat Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj, prin adresa nr. 171948/24.11.2020 avizul temporar pentru CĂSUŢELE amplasate în Piaţa Mihai Viteazu şi Piaţa Fraţii Buzeşti în vedere comercializării de produse alimentare şi nealimentare pentru perioada 28.11.2020-03.01.2021.

Având în vedere Hotarârea Guvernului Nr. 935/2020 pentru modificarea şi completarea Hotarârii Guvernului Nr. 856/2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul României începând cu data de 15.10.2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin art. 101 al Hotararii de Guvern mentionata mai sus, se suspenda activitatea pietelor agroalimentare in spatii inchise, a targurilor, balciurilor, pietelor mixte si volante si a talciocurilor.

Conform legislatiei sanitare veterinare in vigoare, CĂSUŢELE nefiind conectate la apa curentă şi canalizare, nu respectă condiţiile minime de igiena pentru comercializarea produselor alimentare”, se arată în comunicatul de presa al DSV.

1 comentariu la “Dolj: Cum explică DSV închiderea căsuțelor de la Târgul de Crăciun din Craiova

 1. MDAAA…DSV ESTE CONECTAT INDUBITABIL LA COMANDA DISTRUGERII ORICAREI AFACERI ROMANESTI DE PRODUCTIE ALIMENTARA,DE ANULARE A ORICAREI CONCURENTE ALE SUPERMARKETURILOR NEMTESTI,FRANTUZESTI,DOAR ESTE PLAN BINE PUS LA PUNCT -PRESEDINTELE STIE,GUVERNUL GALBEN AIDOMA !!!!!!! AIDOMA JAVRELE .JEGURILE PLATITE DIN BUGET ALE ACESTEI INSTITUTII= DSV= ALTA INSTITUTIE POLITIZATA MOMENTAN CU POLITRUCI LIBERALI IOHANNESCIENI CARE IMPOTRIVA ORICAREI LOGICI INTERZICE UN TARG MIMAT , DE CRACIUN IN AER LIBER ….!!!?!?!
  SUPERMARKETURILE GEM DE TEMBELI ROMANI CARE NU PROTESTEAZA NEMAICUMPARAND DE LA STRAINI IN TIMP CE PIETELE CU PRODUSE ROMANESTI SUNT INTERZISE;!!!!?!?!
  GOGOSERIILE,PLACINTARIILE,COVRIGARIILE VAND IN DRACI CU COZI AGLOMERATE MAXIM ,CU TAMPITI CE HALESC PE CALDARAM DAR A CUMPARA DE LA PRODUCATORII ALIMENTARI ROMANI ESTE IARASI INTERZIS…!!!??
  DSV =TARFE,INGALATI ,IMBUIBATI,AGRAMATI, STUPIZI INREGIMENTATI POLITIC,POLITIE AFILIATA MAXIM POLITIC,JANDARMERIE PENTRU INTERESELE BESTIILOR POLITRUCE,TOATE PLATITE DE ROMANII DE RAND, SUPER…!!!! SI PSD TOT ASTA A FACUT,ACUM II CADE GREU, ESTE !!?!?!??!! ACUM INDUBITABIL SUNT CU TOTII AFLATI LA COMENZI STRAINE IMPUSE DE PRESEDINTELE ORICUI DAR NU AL ROMANILOR SI DE CATRE UN GUVERN ANTIROMANIA ,GUVERN IMPOTENT PE TOATE PLANURILE ,GUVERN CE PREMEDITAT DERULEAZA GENOCIDUL PROGRAMAT IMPOTRIVA ROMANILOR CU TITLUL DE ,,GESTIONARE,, A PANDEMIEI ,INTRE TIMP MAXIMA TALHARIE ,MANGLEALA DIN BANUL PUBLIC ,CA SI POLITICI DE STAT..!
  SCUZATI DAR DORMITI SI ORICATE TARGURI VETI MAI PUTEA PRINDE ATI DEVENIT PO PULIME,PROSTANACI MANIPULABILI, MANIPULATI IN MASA DRAGI OLTENI…!
  NU CA AS TINE LA PAREREA D-NEI OLGA DAR ACUM …SCUZE , RAISON MAXIM INTRU DREPTATE ARE !
  SI DE NE VOM SCULA CEI INCA ROMANI SARACI, INCA ROMANI DE PLAI ,O SA PLATEASCA CU TOTII, CU URMASI,SI URMASII URMASILOR LOR IAR CIMITIRELE VA SA DEVINA LACASE DE LUX CACI ACOLO LE VOR MERGE AVERILE,BESTII TRADATOARE ,ROMANI DECLASATI,SLUGI SCARBOASE …!! VOR PLATI…!
  VIRUSUL L-AU PIERDUT PREMEDITAT IN MULTIMEA ACESTUI PLAI PRIN PEREGRINARILE IMPUSE DE PRES , LA CULES DE ORICE …. IN GERMANIA SI NU NUMAI…!!
  SI DA DA,PREFECTUL HORTICULTOR DE ASFALT DE CRAIOVA, ESTE BIPEDUL ILOGIC ,MAMELUCUL CARE DA ORDINE IN VESELIA PROSTIEI SALE NATIVE SI A CULORII DI–EEI LIBERALE..!!
  HAI MANATI MAI ……DACA MAI DORMITI ROMANI ,SOMNUL RATIUNII VOASTRE VA VOR FACE MONSTRI,URMASII VOSTRI SE VOR TARA PRECUM OMIZILE..! CAT MAI TACETI SI ACTIONATI FIECARE LA COLT DE STRADA..!?? ORI N-AVETI IN VEACURI VINDECARE..!?? ASA PARE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *